Levertijd en verzendkosten

Wij van Larimar doen ons uiterste best om binnen 5 dagen na betaling de bestelling te verwerken en gereed te maken voor verzending. Mocht het onverhoopt langer duren dan krijgt u bericht via e-mail. Uw bestelling word verstuurd met PostNL. Verzendkosten binnen Nederland zijn als volgt.

Brievenbuspost €2,25       ( Voor België  €3,95 )

Pakketpost onder de 10kg €5,95    ( Voor Belgie €9,95 )

Minimum orderbedrag bij Larimar is €6,-

Ruilen Annuleren Retourneren

Wij hopen dat u net zo van onze producten zal genieten als wij doen. Mocht u toch uw bedenkingen hebben en het is binnen 14 dagen na aankoop dan mag u uw product omruilen of retourneren mits het geen maatwerk is of een verzegeld product (wegens hygiëne ). Bij verbreking van de verzegeling is uw koop definitief. U heeft na melding van annuleren, ruilen of retour 14 dagen om uw product retour te zenden. Na ontvangst van uw retour zullen wij u binnen 14 dagen crediteren. Het orderbedrag en verzendkosten worden aan u gecrediteerd. Enkel de kosten van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening.

Bij beschadiging of breuk tijdens transport vragen wij een duidelijke foto te e-mailen. Waarna wij u zullen crediteren of een nieuw product toezenden net wat u het liefst wenst.

Indien u na afloop van bovengenoemde termijn niet aan Larimar kenbaar heeft gemaakt te willen ruilen, retouren, annuleren of respectievelijk het product niet heeft teruggezonden is uw aankoop een feit.

Om gebruik te kunnen maken van uw heroepingsrecht kunt u contact opnemen met; natuurlijklarimar@gmail.com

0