Reiki

USUI REIKI

Het Japanse woord Reiki  betekent “Universele levensenergie”. Deze Universele levensenergie word doorgegeven via de handen door de kleding heen.
Reiki activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam, dit heeft een ontgiftend en ontspannend effect. Je komt meer in harmonie zowel geestelijk en lichaamelijk. Je raakt weer in je natuurlijke flow.Na een korte intake gesprek mag je op de behandeltafel gaan liggen.Wat je kan ervaren tijdens een Reiki behandeling is verschillend want iedereen is uniek. Het kan zijn warmte, kou, tintelingen, slaperigheid, ontspanning…… Soms ervaar je niets tijdens een behandeling maar achteraf juist wel. Het is verstandig om na de behandeling voldoende water te drinken en rust te nemen.

Belangrijk om te weten is dat Reiki nooit een reguliere therapie/behandeling kan vervangen. Reiki is wel een mooie aanvulling. Raadpleeg bij twijfel uw arts.

Het Japanse woord Reiki  betekent “Universele levensenergie”.

VIOLETTE VLAM REIKI

Violette Vlam Reiki is een Healing en word net als Usui Reiki met de handen doorgegeven. Op een behandeltafel door de kleding heen.Alles wat we in het heden en verleden hebben meegemaakt positief of negatief word gelabeld opgeslagen in ons celgeheugen. Dit proces kan bewust maar ook onbewust gebeuren. Dit noemen we blokkades.Violette Vlam Reiki werkt reinigend en zuiverend op lichaam, geest, emoties op de chakra’s, aura en blokkades. Belangrijk om te weten is dat Reiki nooit een reguliere therapie/behandeling kan vervangen. Reiki is wel een mooie aanvulling. Raadpleeg bij twijfel uw arts.

Violette Vlam Reiki:

  • zet belastende energieen om in positieve energie
  • heft blokkade’s op
  • geeft rust en ontspanning
  • werkt reinigend en zuiverend
  • geeft inzicht in je zelf
  • laat je anders naar uitdagingen kijken
  • zet verandering in gang
0